Arbeidsvoorwaarden

Wie kwaliteit vraagt, moet zelf ook kwaliteit leveren. Daarom biedt NWO een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden.

We betalen een marktconform salaris, inclusief een dertiende maand en een vakantie-uitkering. Ook het pensioen is goed geregeld: NWO betaalt tweederde deel van de pensioenpremie.

Arbeidsvoorwaarden op maat

We geven onze medewerkers de ruimte om op bepaalde punten een eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Zo is het mogelijk verlofuren te kopen of te verkopen, voordelig een fiets aan te schaffen of een extra tegemoetkoming in de reiskosten aan te vragen.

Opleiding en ontwikkeling

NWO is een ambitieuze organisatie. Om die ambities waar te maken, hebben we goed opgeleide mensen nodig. Daar investeren we dan ook graag in. Medewerkers krijgen volop mogelijkheden zich verder te ontwikkelen. NWO biedt een breed scala aan opleidingen, faciliteert interne mobiliteit en tijdelijke uitwisseling met andere werkgevers. Medewerkers die het toekomstperspectief (nog) niet duidelijk op het netvlies hebben, worden gestimuleerd zich te ontwikkelen met behulp van loopbaanbegeleiding of een coaching traject.

CAO

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO-Onderzoeksinstellingen. De werkgevers van de onderzoeksinstellingen zijn verenigd in de WVOI.

Download


Contact

Gerda van Rossum (Senior P&O-adviseur) Gerda van Rossum (Senior P&O-adviseur) g.vanrossum@nwo.nl