NWO-huisstijl

Deze pagina's rond de huisstijl zijn bestemd voor grafisch vormgevers, drukkers en NWO-medewerkers die meer over de NWO-huisstijl willen weten.

Hier vindt u informatie over de huisstijl en kunt u bestanden downloaden, zoals logo's en stramienen voor omslagen en binnenwerk.

Hier vindt u richtlijnen over de vormgeving van zowel geprinte als digitale producten waaraan NWO-uitingen moeten voldoen. U kunt ook bestanden downloaden, zoals logo's, stramienen voor de opmaak van brochures/folders/boekjes, posters en banners van NWO.

Gebruik NWO-logo

Gebruik de afbeeldingen conform de regels van de NWO-huisstijl:

  • De afkorting 'NWO' gaat vergezeld van de direct daarnaast uitgeschreven naam 'Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek' (in het Engels 'Netherlands Organisation for Scientific Research') of de naam van het domein.
  • U mag het NWO-logo alleen vrijstaand gebruiken zoals hiernaast is afgebeeld. De versie waarin de O van NWO is verzonken in een gekleurde balk/vlak is voorbehouden aan publicaties van NWO zelf, zoals de website en brochures.
  • Zijn er meerdere NWO-domeinen bij een activiteit betrokken of zijn meerdere domeinen de afzender, dan wordt alleen het algemene NWO-logo gebruikt.
  • In overleg met de afdeling Communicatie is het toegestaan om de NWO-avatar te gebruiken

Versies NWO-logo's

Het logo is beschikbaar in meerdere formaten en versies:

  • jpg: kleur en zwart-wit
  • eps: kleur (PMS 485, CMYK: 100% geel en 100% magenta), zwart-wit en diapositief
  • een Nederlandse en Engelse variant.

 

Richtlijnen NWO-huisstijl


NWO-logo's


Brochures/boekjes/folders, banners, posters


Diagrammen, grafieken en tabellen


Personeelsadvertenties NWO en -instituten


Video


Website NWO.nl


Meer informatie

Neem contact op met de afdeling Communicatie via +31 (0)70 344 08 38 of mail naar: