Experiment NL

Artikelen over boeiend en belangrijk Nederlands wetenschappelijk onderzoek

Experiment NL, een jaarlijkse uitgave van NWO in samenwerking met Quest, bundelt verhalen over fascinerend, spannend en grensverleggend Nederlands wetenschappelijk onderzoek.

Experiment NL. Wetenschap in Nederland (2018)

De samenwerking tussen NWO, Nederlands grootste onafhankelijke wetenschapsfinancier en Quest, het populaire wetenschapsmagazine, laat zien dat serieuze wetenschap en mooie verhalen samen een goed duo vormen. NWO selecteert, financiert en stimuleert het beste onderzoek, Quest laat een groot publiek op onnavolgbare wijze kennismaken met dat onderzoek. Experiment NL bundelt de ambities van NWO en Quest: samen laten zij een breed publiek zien wat voor mooi werk Nederlandse wetenschappers doen.

Ook dit jaar verschijnt Experiment NL weer als magazine. Ruim 40 pagina's, rijk geïllustreerd, met lange en korte artikelen over wetenschappelijk onderzoek in alle vakgebieden.

Quest verstuurt Experiment NL aan alle Quest-abonnees; NWO verstuurt het aan Hypothese-abonnees. En natuurlijk publiceren we de artikelen ook op onze website.


Contact

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Communicatie, via +31 (0)70 344 07 29 of mail naar: