Laureatenbijeenkomst

In 2019 ontvingen 283 veelbelovende onderzoekers geld van NWO via de Vernieuwingsimpuls/Talent programma’s (Veni, Vidi, Vici). Alle Veni’s, Vidi’s en Vici’s en de nieuwe VI-laureaten komen eens per jaar bij elkaar op de speciale VI Laureaten Meeting.
NWO_LR_laureaten-lunch-2017-cr-Ivo-de-Bruijn.jpg
Onderzoekers netwerken tijdens de lunch bij de laureatenbijeenkomst (Beeld: Ivo de Bruijn)

In het najaar van 2019 vind de laureatenbijeenkomst plaats in het Muntgebouw in Utrecht. De middag begint met een lunch. Een goede gelegenheid voor de deelnemers om kennis te maken met andere VI-laureaten van de verschillende wetenschappelijke domeinen, de NWO-leden van de raad van bestuur en staf.

Plenaire sessie

Tijdens de plenaire sessie  krijgen de nieuwe laureaten inzicht in het werk en de carrière van drie laureaten, een veni, een vidi en een vici. Dit gebeurt onder leiding van moderator en dagvoorzitter Andrea Evers.

Workshops

NWO_LR_laureaten-workshop-fukitol-2017-cr-Ivo-de-Bruijn.jpg
Workshop 'Fukitol: the theatrical pill to letting go' (beeld: Ivo de Bruijn)

De workshops geven de laureaten een handvat over leiderschap en het versterken van persoonlijke communicatie- en presentatietechnieken. Hiernaast hebben laureaten de kans zich in te schrijven voor speeddates met journalisten van verschillende media. Ook zijn er een aantal ronde tafel gesprekken voor laureaten om te netwerken, kennis uit te wisselen en met andere laureaten hun ervaringen te delen.

Contact

Voor meer informatie over de Laureatenbijeenkomst kun je contact opnemen met de afdeling Communicatie van NWO: vimeeting@nwo.nl, 070-3440713.