Voorlichting

NWO organiseert met regelmaat informatiebijeenkomsten voor onderzoekers die een Veni, Vidi of Vici willen aanvragen. Er wordt praktische informatie gegeven en beoordelingscommissieleden, NWO-contactpersonen en onderzoekers die een Veni, Vidi of Vici hebben verworven delen hun ervaringen tijdens een Q&A-sessie.

Eerstvolgende bijeenkomsten

VI-Voorlichtingsdag (Veni, Vidi, Vici)

8 november 2019

Voor onderzoekers die een Veni, Vidi of Vici willen aanvragen, organiseert NWO de VI-Voorlichtingsdag vol praktische informatie. Beoordelingscommissieleden, NWO-contactpersonen en onderzoekers die eerder een Veni, Vidi of Vici kregen toegekend delen hun ervaringen tijdens een Q&A-sessie. De eerstvolgende bijeenkomst is op 8 november 2019. 


Recente bijeenkomsten

VI-Voorlichtingsdag 9 november 2018

Voor onderzoekers die een Veni, Vidi of Vici willen aanvragen, organiseerde NWO de VI-Voorlichtingsdag vol praktische informatie. De sheets van de presentaties van deze dag staan rechts op de pagina over de VI-Voorlichtingsdag.


Informatiebijeenkomst Veni-pilot SGW en TTW

19 april 2018

Op donderdag 19 april organiseerde NWO twee informatiebijeenkomsten voor onderzoekers die in de komende ronde een Veni-financiering willen aanvragen en daarbij NWO-domein SGW of TTW overwegen. Aankomende Veni-ronde lassen de domeinen Sociale en Geesteswetenschappen (SGW) en Toegepaste en Technische Wetenschappen (TTW) als proef een vooraanmeldingsfase in.