Vernieuwingsimpuls Laureatenbijeenkomst

In 2017 ontvingen 277 veelbelovende onderzoekers geld van NWO via de Vernieuwingsimpuls. Alle Veni’s, Vidi’s en Vici’s en de nieuwe VI-laureaten komen eens per jaar bij elkaar op de speciale VI Laureaten Meeting.

Onderzoekers netwerken tijdens de lunch bij de laureatenbijeenkomst (Beeld: Ivo de Bruijn)Onderzoekers netwerken tijdens de lunch bij de laureatenbijeenkomst (Beeld: Ivo de Bruijn)

In het najaar van 2017 vond de laureatenbijeenkomst plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) in Amsterdam. De middag begon met een lunch. Een goede gelegenheid voor de deelnemers om kennis te maken met andere VI-laureaten van het eigen wetenschappelijke domein, de NWO-leden van de raad van bestuur en staf.

Plenaire sessie

Tijdens de plenaire sessie  kregen de nieuwe laureaten inzicht in het werk en de carrière van drie VI Laureaten onder leiding van moderator Peter-Paul Verbeek.

Workshops

Workshop 'Fukitol: the theatrical pill to letting go' (beeld: Ivo de Bruijn)Workshop 'Fukitol: the theatrical pill to letting go' (beeld: Ivo de Bruijn)

De workshops geven de laureaten een handvat over leiderschap en werkdruk, stakeholder management, mentale volharding, je hoofd 'vrij' krijgen en het versterken van persoonlijke communicatie- en presentatietechnieken.

Contact

Voor meer informatie over de Laureatenbijeenkomst kun je contact opnemen met de afdeling Communicatie van NWO: vimeeting@nwo.nl, 070-3440713.

Netwerkbijeenkomst VI-laureaten

Al lid van VVViO?

De Vereniging voor Vernieuwingsimpuls Onderzoekers behartigt de belangen van alle laureaten van de Vernieuwingsimpuls.