Vernieuwingsimpuls Informatiebijeenkomst (Veni, Vidi, Vici)

NWO organiseert met regelmaat informatiebijeenkomsten voor onderzoekers die een Veni, Vidi of Vici willen aanvragen. Er wordt praktische informatie gegeven en beoordelingscommissieleden, NWO-contactpersonen en onderzoekers die een Veni, Vidi of Vici hebben verworven delen hun ervaringen tijdens een Q&A-sessie. De voertaal is Engels.

De Vernieuwingsimpuls heeft drie typen beurzen voor verschillende fasen in de wetenschappelijke carrière van onderzoekers: Veni (pas gepromoveerd), Vidi (ervaren) en Vici (professorabel). Doel van de Vernieuwingsimpuls is vernieuwing in de wetenschap. Talentvolle, creatieve onderzoekers krijgen de gelegenheid eigen onderzoek uit te voeren en zich daarmee te kwalificeren voor een volgende stap in hun loopbaan.

Programma

Alle voor de aanvraag relevante informatie vind je online: in onze calls, op onze website en in de toelichting op het aanvraagformulier. Naast die informatie was er op vrijdag 3 november de mogelijkheid om kennis te maken met de contactpersonen van de verschillende wetenschapsgebieden (Alfa en Gamma of Bèta, en Technische Wetenschappen en Levenswetenschappen). Er waren commissieleden en een aantal laureaten aanwezig die hun ervaringen deelden. Ook waren er een aantal korte sessies over andere programma’s die voor jonge onderzoekers interessant zijn, in het bijzonder over Rubicon en de ERC starting grants. 

Interesse in volgende bijeenkomst?

Om bericht te krijgen over de eerstvolgende bijeenkomst kunt u het interesseformulier invullen.


Meer informatie

Meer informatie over de Vernieuwingsimpuls,  bijeenkomsten en eventuele afmelding: