Promotiebeurs voor leraren
Programma

Promotiebeurs voor leraren

De Promotiebeurs voor leraren biedt docenten ondersteuning bij het schrijven van een proefschrift. Het doel van de beurs is docenten onderzoekservaring op te laten doen om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en de aansluiting tussen universiteiten en scholen te versterken.

De beurs is bedoeld voor leraren uit het primair, voortgezet, middelbaar beroeps-, hoger beroeps- en speciaal onderwijs. Er zijn geen beperkingen aan het onderwerp van het promotieonderzoek.

Twee aanvraagrondes in 2019

Informatie over het indienen van een onderzoeksvoorstel is te vinden op de financieringspagina. In 2019 zijn er twee aanvraagrondes. De eerste is verstreken (15 januari 2019), de deadline van de tweede ronde is dinsdag 10 september 2019.

Informatiebijeenkomsten

NWO organiseert twee keer per jaar een informatiebijeenkomst over de Promotiebeurs voor leraren. De informatiebijeenkomst is bedoeld voor leraren die algemene informatie willen hebben over de opzet van het programma.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 25 september 2019 bij NWO in Den Haag.Financieringsinstrumenten bij dit programma

Alle financieringsinstrumenten vanPromotiebeurs voor leraren