SDG interacties en beleidsinterventies in ontwikkelingslanden
Programma

SDG interacties en beleidsinterventies in ontwikkelingslanden

Nationale Wetenschapsagenda - Thematische programmering

Dit programma wil onderzoek stimuleren dat zich richt op Sustainable Development Goals (SDG’s) en beleidsinterventies in ontwikkelingslanden. De consortia werken internationaal en kennisketenbreed op een inter- en transdisciplinaire wijze.


Het onderzoeksprogramma met het thema ‘SDG Interacties en Beleidsinterventies in Ontwikkelingslanden’ maakt deel uit van programmalijn 2 van het Nationale Wetenschapsagenda (NWA) programma. De initiatiefnemer van dit onderzoeksprogramma is het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ).

Uitstel indiening van aanvragen vanwege corona-virus

Het indienen van aanvragen voor de NWA-call SDG interacties en beleidsinterventies in ontwikkelingslanden wordt uitgesteld. NWO heeft op 17 maart 2020 de maatregel genomen dat instrumenten waarvoor een consortium gevormd moet worden en/of instrumenten waarvoor cofinanciering nodig is een pauze wordt ingelast. Dergelijke rondes, lopend of aankomend, worden hervat één maand na opschorting van de landelijke maatregelen.

Nieuwe deadlines voor het indienen van aanvragen worden later bekendgemaakt. Zie voor alle informatie over maatregelen van NWO www.nwo.nl/corona

 

 


Financieringsinstrument bij dit programma

Alle financieringsinstrumenten vanSDG interacties en beleidsinterventies in ontwikkelingslanden