Interesseformulier kandidaten (vluchtelingen)

Beschikt u over een masterdiploma, of bent u reeds gepromoveerd? En bent u daarnaast in het bezit van de juiste vluchtelingenstatus (zie call for proposals hoofdstuk 6)? Dan komt u in aanmerking als kandidaat voor de Hestia Impuls.

U kunt uw interesse in de call bekend maken door het interesseformulier onderaan deze pagina in te vullen. De ontvangen gegevens worden gedeeld met de instellingen en geïnteresseerde projectleiders in de call. Dit kan u helpen bij het zoeken naar passende en lopende onderzoeksprojecten of projectleiders. De aanvraag voor financiering kan alleen ingediend worden door de projectleider zelf.

Projectleiders met een lopend NWO- of ZonMw-project kunnen hun interesse in dit programma kenbaar via het interesseformulier voor projectleiders. Hun projecten worden geadverteerd op de NWO-website. Zie hiervoor de pagina Projecten. Via deze lijst kunt u ook zelf op zoek naar een passend project.

Op woensdag 3 juli 2019 bent u van harte welkom op de informatiebijeenkomst Hestia – Impuls voor vluchtelingen in de wetenschap.


Over de Hestia Impuls

NWO continueert het pilotprogramma Vluchtelingen in de Wetenschap onder de naam Hestia – Impuls voor vluchtelingen in de wetenschap, waarbij het mogelijk is financiering aan te vragen voor de aanstelling van gevluchte academici die in Nederland hun wetenschappelijke carrière willen opbouwen of voortzetten.

Interesseformulier kandidaten (vluchtelingen) Hestia Impuls

Ik zoek een lopend NWO- of ZonMw-project in provincie(s): *
Academische titel/graad:
  • Anders:
Ik beschik over het juiste type verblijfsvergunning (zie 'call for proposals' hoofdstuk 6): *
U kunt uw cv in Word- of pdf-formaat toevoegen
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gedeeld met geïnteresseerde projectleiders en kennisinstellingen: *