Cooperation South Africa-The Netherlands

Let op gewijzigde sluitingsdatum: De gehele planning van de ronde wordt met twee maanden uitgesteld ten opzichte van de oorspronkelijke planning (de sluitingsdatum hiernaast weergegeven).

Maatregelen NWO i.v.m. coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus kan NWO niet altijd voldoen aan haar uitgangspunten dat alle kandidaten dezelfde kans krijgen om hun aanvraag in te dienen, en dat wij, wanneer wij aanvragen beoordelen, wij erop kunnen vertrouwen dat dit correct gebeurt. Daarom heeft NWO een richtlijn opgesteld voor alle financieringsinstrumenten.

Let op gewijzigde sluitingsdatum: Voor rondes waarvoor de deadline voor vooraanmeldingen al is geweest, en waarvoor nu uitgewerkte aanvragen dienen te worden ingediend, wordt de eerst gecommuniceerde deadline met twee maanden uitgesteld.

Kijk voor uitgebreidere informatie over afspraken rondom lopende rondes en de vervaldatum voor deze regeling op www.nwo.nl/corona.

Call

NWO en de National Research Foundation van Zuid Afrika willen door middel van het financieren van gezamenlijk onderzoek, de wetenschappelijke samenwerking tussen Zuid Afrika en Nederland versterken. Consortia bestaande uit kennisinstellingen en andere organisaties (zowel publiek als privaat) in Nederland en Zuid Afrika kunnen financiering aanvragen voor gezamenlijke projecten met een focus op de water-energie-voedsel (WEF) nexus.

Voor meer informatie over deze financierings kunt u de Engelstalige programmapagina raadplegen.


Kenmerken

Status

Tijdelijk gesloten voor aanvragen

Sluitingsdatum

26 september 2019 14:00

Type

Samenwerking/uitwisseling

Budget

1,4 miljoen euro

Wetenschapsterrein

WOTRO Science for Global Development NWO-breed Sociale en Geesteswetenschappen Toegepaste en Technische Wetenschappen Exacte en Natuurwetenschappen

Programma

Merian Fund

Speerpunt

Internationaal samenwerken (2015-2018)

Partners

National Research Foundation (NRF) of South Africa, Teuns Phahlamohlaka

Contact

Jacomijn Verbruggen-Zoutewelle, MSc Jacomijn Verbruggen-Zoutewelle, MSc +31 (0)70 3440972 southafrica-merian@nwo.nl