Accelerator 2019

Let op gewijzigde sluitingsdatum: De gehele planning van de ronde wordt met twee maanden uitgesteld ten opzichte van de oorspronkelijke planning (de sluitingsdatum hiernaast weergegeven).

Maatregelen NWO i.v.m. coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus kan NWO niet altijd voldoen aan haar uitgangspunten dat alle kandidaten dezelfde kans krijgen om hun aanvraag in te dienen, en dat wij, wanneer wij aanvragen beoordelen, wij erop kunnen vertrouwen dat dit correct gebeurt. Daarom heeft NWO een richtlijn opgesteld voor alle financieringsinstrumenten.

Let op gewijzigde sluitingsdatum: Voor rondes waarvoor de deadline voor vooraanmeldingen al is geweest, en waarvoor nu uitgewerkte aanvragen dienen te worden ingediend, wordt de eerst gecommuniceerde deadline met twee maanden uitgesteld.

De op deze pagina vermelde sluitingsdatum is niet actueel. Deze geeft geen indicatie over de nieuwe sluitingsdatum. NWO communiceert het vernieuwde tijdspad van deze call, inclusief actuele sluitingsdatum, zodra de duur van de contactbeperkende maatregelen bekend is.

Kijk voor uitgebreidere informatie over afspraken rondom lopende rondes en de vervaldatum voor deze regeling op www.nwo.nl/corona.

Call

Met de call 'Accelerator 2019' sluit NWO aan op de agenda van de Topsector Logistiek en speelt in op maatschappelijke uitdagingen van de logistieke sector.

Meer informatie en de documenten voor de call zijn beschikbaar op de Engelstalige financieringspagina

Kenmerken

Status

Tijdelijk gesloten voor aanvragen

Sluitingsdatum

1 oktober 2019 14:00

Type

Programmagebonden

Budget

2.648.000 euro

Wetenschapsterrein

Sociale en Geesteswetenschappen

Programma

Accelerator

Speerpunt

Onderzoek (2019-2022)

Partners

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Topsector Logistiek, TKI Dinalog

Contact

Channah Herschberg, MSc. Channah Herschberg, MSc. +31 (0)70 3494099 logistiek@nwo.nl