Isaac Newton Group of Telescopes

Let op gewijzigde sluitingsdatum: De gehele planning van de ronde wordt met twee maanden uitgesteld ten opzichte van de oorspronkelijke planning (de sluitingsdatum hiernaast weergegeven).

Maatregelen NWO i.v.m. coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus kan NWO niet altijd voldoen aan haar uitgangspunten dat alle kandidaten dezelfde kans krijgen om hun aanvraag in te dienen, en dat wij, wanneer wij aanvragen beoordelen, wij erop kunnen vertrouwen dat dit correct gebeurt. Daarom heeft NWO een richtlijn opgesteld voor alle financieringsinstrumenten.

Let op gewijzigde sluitingsdatum: Voor rondes waarvoor de deadline voor vooraanmeldingen al is geweest, en waarvoor nu uitgewerkte aanvragen dienen te worden ingediend, wordt de eerst gecommuniceerde deadline met twee maanden uitgesteld.

De op deze pagina vermelde sluitingsdatum is niet actueel. Deze geeft geen indicatie over de nieuwe sluitingsdatum. NWO communiceert het vernieuwde tijdspad van deze call, inclusief actuele sluitingsdatum, zodra de duur van de contactbeperkende maatregelen bekend is.

Kijk voor uitgebreidere informatie over afspraken rondom lopende rondes en de vervaldatum voor deze regeling op www.nwo.nl/corona.

Voor meer informatie, verwijzen wij u naar de Engelstalige website.

Call

Astronomen kunnen waarneemtijd aanvragen op de Isaac Newton telescoopgroep op La Palma (Canarische eilanden, Spanje).


Kenmerken

Status

Tijdelijk gesloten voor aanvragen

Sluitingsdatum

16 maart 2020 14:00

Type

Persoonsgebonden

Wetenschapsterrein

Exacte en Natuurwetenschappen

Speerpunt

Onderzoek (2019-2022)

Contact

Mw. dr. Katrien Uytterhoeven Mw. dr. Katrien Uytterhoeven (+31 (0)70 344 09 48 eilandstrw@nwo.nl