Innovative eScience Technologies for 'Big Science' (eTEC-BIG)

De op deze pagina vermelde sluitingsdatum is niet actueel. Deze geeft geen indicatie over de nieuwe sluitingsdatum. NWO communiceert het vernieuwde tijdspad van deze call, inclusief actuele sluitingsdatum, zodra de duur van de contactbeperkende maatregelen bekend is.

Maatregelen NWO i.v.m. coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus kan NWO niet altijd voldoen aan haar uitgangspunten dat alle kandidaten dezelfde kans krijgen om hun aanvraag in te dienen, en dat wij, wanneer wij aanvragen beoordelen, wij erop kunnen vertrouwen dat dit correct gebeurt. Daarom heeft NWO een richtlijn opgesteld voor alle financieringsinstrumenten.

Let op gewijzigde sluitingsdatum: Voor rondes waarvoor de deadline voor vooraanmeldingen al is geweest, en waarvoor nu uitgewerkte aanvragen dienen te worden ingediend, wordt de eerst gecommuniceerde deadline met twee maanden uitgesteld.

De op deze pagina vermelde sluitingsdatum is niet actueel. Deze geeft geen indicatie over de nieuwe sluitingsdatum. NWO communiceert het vernieuwde tijdspad van deze call, inclusief actuele sluitingsdatum, zodra de duur van de contactbeperkende maatregelen bekend is.

Kijk voor uitgebreidere informatie over afspraken rondom lopende rondes en de vervaldatum voor deze regeling op www.nwo.nl/corona.

Call

Het Netherlands eScience Center (NLeSC) en SURFsara nodigen onderzoekers uit om een aanvraag in te dienen voor financiering en ondersteuning van onderzoek en ontwikkeling van innovatieve eScience technologieën en software ten behoeve van big data-gebruik, big data-analyse en gerelateerde computationele methoden in de zogenaamde 'Big Science' onderzoeksgebieden.

Aanvragers kunnen technologie-georiënteerde onderzoekers zijn in 'Big Science' onderzoeksgebieden; of domein-georiënteerde onderzoekers vanuit de ICT wetenschappen (zoals bijv. data- of computerwetenschappen).

Voor meer informatie over het programma en de call procedure kunt u de Engelstalige financieringspagina raadplegen. 

Meer informatie

  • Dr. Frank Seinstra, Program Director, Netherlands eScience Center (NLeSC) tel.: + 31 (0)20 460 4770 e-mail: dtec-call@esciencecenter.nl
  • Dr. Axel Berg, Manager SURF Open Innovation Lab (SOIL), SURFsara tel.: +31 (0)20 800 1300 e-mail: axel.berg@surfsara.nl
  • Dr. Barbara van der Sar (NWO): e-science@nwo.nl of 070 – 349 4602 

Kenmerken

Status

Tijdelijk gesloten voor aanvragen

Sluitingsdatum

29 augustus 2019 14:00

Type

Persoonsgebonden

Budget

510K euro in cash financiering 3.9 PYR (persoon jaar) eScience Center in kind financiering en 3.0 PYR SURFsara in kind financiering.

Wetenschapsterrein

Exacte en Natuurwetenschappen Netherlands e-Science Center (NLeSC)

Speerpunt

Onderzoek (2019-2022)

Partners

Netherlands eScience Center (NLeSC), SURFsara

Contact

Dr. Barbara van der Sar-Reumer Dr. Barbara van der Sar-Reumer +31 (0)70 3494602 e-science@nwo.nl