Routebeschrijving NWO Utrecht

NWO Utrecht, Winthontlaan 2, 3526 KV in Utrecht

Locatie NWO Utrecht vanaf 3 juni 2019

NWO Utrecht, Winthontlaan 2, 3526 KV Utrecht


Gebouw NWO Utrecht aan de Winthovenlaan 2 in Utrecht (Kanaleneiland)

Algemeen

Het nieuwe kantoor van NWO Utrecht ligt in bedrijvengebied Kanaleneiland, in het zuidwesten van de stad, naast het Van der Valk-hotel. De ingang van het Nova Zembla-pand is aan de Winthontlaan 2. Kijk voor actuele informatie, reistips en alternatieve vervoersmogelijkheden op de onderstaande websites:

Openbaar vervoer

U kunt op Utrecht Centraal vanaf de Jaarsbeurszijde bus 63 (richting Vianen), 65 (richting Het Klooster), 66 (richting Nieuwegein-Centrum), 74 (richting Vianen) of 77 (richting Nieuwegein-Zuid) pakken en uitstappen bij halte Kanaleneiland Zuid. U kunt vanaf het centraal station ook op het Jaarbeursplein de sneltram naar Nieuwegein-Zuid (tram 60) of IJsselstein (tram 61) nemen en uitstappen bij dezelfde halte. Steek de Winthontstraat over naar het Nova Zembla-gebouw. De ingang bevindt zich aan de voorkant van het pand.

Met de auto

Vanuit de richting Amsterdam

Vanaf de A2 neemt u de afrit knooppunt Oudenrijn om vervolgens op de twee rechterrijstroken de borden E30/E35 richting Arnhem te volgen. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor Houten/E311/A12. Wederom rijdt u op de rechterrijstroken en volgt u de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs. Rijd vervolgens op de twee linkerrijstroken om na 450 meter linksaf te slaan naar de Europalaan. Na 400 meter slaat u rechtsaf naar de Winthontlaan. Het Nova Zembla-gebouw bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Arnhem

Volg de A12 en neem afrit 17 (Kanaleneiland/Jaarbeurs/Centrum). Sla na ongeveer 50 meter rechtsaf naar de Winthontlaan. Het Nova Zembla-gebouw bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Den Haag, Rotterdam

Vanaf de A12 volgt u op het knooppunt Oudenrijn de drie rechterbanen (afslag 6 tot en met 8, richting Nieuwegein/Houten). Houd vervolgens de twee meest linkerbanen richting Amersfoort/Arnhem/E11/E30/A12 aan. Neem afslag 17 (Kanaleneiland/Jaarbeurs) en volg de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Europalaan. Sla rechtsaf naar de Winthontlaan. Het Nova Zembla-gebouw bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Breda, Den Bosch

Op de A2 rijdt u op de twee rechterrijstroken om bij het knooppunt Everdingen de borden A27/E311 richting Almere/Utrecht te volgen. Neem de afslag A12/E30 richting Den Haag. Hier houdt u rechts aan totdat u afslag 17 neemt om de borden Kanaleneiland/Jaarbeurs/Centrum te volgen. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf en voegt u in op de Europalaan. Sla na ongeveer 50 meter rechtsaf naar de Winthontlaan, waar het Nova Zembla-pand zich aan de rechterkant bevindt.

Vanuit de richting Hilversum

U rijdt op de A27 naar Zuid-West, Utrecht. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Lunetten om de borden E35/E30/A12 richting Ring Utrecht/Rotterdam/Den Haag te volgen. Houd rechts aan bij de splitsing, rij door op afslag 17, volg de borden voor Jaarbeurs en voeg in op de Europalaan. Sla na ongeveer 80 meter rechtsaf naar de Winthontlaan. Het Nova Zembla-gebouw bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Amersfoort

Via de A28 rijdt u naar Zuid-West, Utrecht. Neem afrit knooppunt Lunetten vanaf de A27/E30. Houd rechts aan om de borden E35/E30/A12 richting Ring Utrecht/Rotterdam/Den Haag te volgen. Rijd door op de afslag 16 tot en met 18, volg de borden voor Jaarbeurs en voeg in op de Europalaan. Sla na ongeveer 50 meter rechtsaf naar de Winthontlaan. Het Nova Zembla-gebouw bevindt zich aan de rechterkant.

Gratis parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren op de parkeerplaatsen rondom het gebouw. Gelieve uitsluitend in de parkeervakken te parkeren.