Samenwerking Zuid-Afrika - Nederland

NWO en de National Research Foundation van Zuid-Afrika willen door middel van het financieren van gezamenlijk onderzoek, de wetenschappelijke samenwerking tussen Zuid-Afrika en Nederland versterken.

Wijziging oorspronkelijke sluitingsdatum

Vanwege een hack van het netwerk van NWO heeft het subsidieproces voor alle rondes van NWO, inclusief die van de regieorganen SIA en NRO, vanaf medio februari 2021 tot 22 maart stilgelegen. NWO heeft op 22 maart de definitieve aangepaste deadlines bekendgemaakt. Let op: de callteksten, te downloaden via onze website, bevatten de oorspronkelijke deadlines. De nieuwe deadlines vindt u op onze website en in de Staatscourant. Er wordt ook rechtstreeks aan indieners over gecommuniceerd.

Herstart subsidieproces NWO  Veelgestelde vragen

Consortia bestaande uit kennisinstellingen en andere organisaties (zowel publiek als privaat) in Nederland en Zuid-Afrika kunnen financiering aanvragen voor gezamenlijke projecten met een focus op de water-energie-voedsel (WEF) nexus in een stedelijke context.

Voor meer informatie over deze financieringsronde kunt u de Engelstalige pagina raadplegen.

Let op: Vanwege een hack van het netwerk van NWO is het subsidieproces voor alle rondes van NWO, inclusief die van de regieorganen SIA en NRO, vanaf medio februari 2021 stilgelegd. De nieuwe sluitingsdatum voor deze call is op 22 maart bekendgemaakt. Let op: de callteksten, te downloaden via onze website, bevatten de oorspronkelijke deadlines. De nieuwe deadlines vindt u op onze website en in de Staatscourant. Er wordt ook rechtstreeks aan indieners over gecommuniceerd.