Als PhD aan de slag bij SGW

Het NWO-domein Sociale en Geesteswetenschappen (SGW) biedt promovendi het gehele jaar door de kans om tijdelijk relevante werkervaring op te doen als beleidsmedewerker. Een interessante manier om kennis te maken met de tweede geldstroom en om een tijd intensief in een team samen te werken. Het biedt bovendien een prettige onderbreking van een promotietraject.

Promovendi die eerder een half jaar bij SGW hebben gewerkt beschouwden het werk als interessant, als een effectieve kennismaking met de tweede geldstroom, als een fijne mogelijkheid om een tijd intensief in een team samen te werken en als een prettige onderbreking van hun promotietraject.

Deze vacature is onderdeel van het Professional PhD Program (PPP). Dit is een initiatief van het Promovendi Netwerk Nederland (PNN) om de doorstroom van promovendi in Nederland naar een baan buiten de wetenschap te verbeteren. Hoewel in het huidige promotietraject de focus ligt op doorstroom naar een wetenschappelijke carrière, werkt ongeveer zeventig procent van de gepromoveerden buiten de wetenschap, bijvoorbeeld in de publieke sector of in het bedrijfsleven. Door deel te nemen aan het PPP krijgen promovendi de kans om bij een organisatie buiten de universiteit een aantal maanden aan te slag te gaan met een door de organisatie aangedragen project uit de dagelijkse praktijk.

Professional PhD Program (PPP)

Als Phd-er krijg je hele jaar door de kans om aan de slag te gaan bij SGW

Is je interesse gewekt om een half jaar bij het NWO-domein Sociale en Geesteswetenschappen (SGW) aan de slag te gaan als beleidsmedewerker? 

Meer informatie

Zij gingen je voor