Nieuwsbrieven

Al het nieuws gebundeld in de NWO-nieuwsbrief

Vanaf mei 2018 verstuurt NWO eens in de twee weken de NWO-nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over toekenningen, nieuwe calls en bijeenkomsten specifiek in uw vakgebied. Ook vindt u daarin berichten over het beleid van NWO, domeinoverstijgende thema's en evenementen terug.

Uw wensen centraal

U bepaalt zelf hoe uw nieuwsbrief eruit komt te zien. In de vernieuwde NWO-nieuwsbrief is dat mogelijk door in uw profiel aan te geven over welke wetenschapsgebieden u graag geïnformeerd wilt blijven. Ook kunt u kiezen of u de nieuwsbrief in het Nederlands of Engels wilt lezen.

Aanmelden voor de NWO-nieuwsbrief

U ontvangt nog geen nieuwsbrief van NWO?

Ontvangt u nu nog geen nieuwsbrief/nieuwsbrieven van NWO? Laat s.v.p. uw gegevens achter. Dan houden wij u op de hoogte van wanneer het mogelijk is om u aan te melden voor de NWO-nieuwsbrief.


U ontvangt al een nieuwsbrief van NWO?

Er wordt nog volop gewerkt aan de technische inrichting van de NWO-nieuwsbrief. Bent u nu al geabonneerd op een of meer van onze domeinnieuwsbrieven, dan ontvangt u begin mei automatisch meer informatie over het aanmelden voor de nieuwsbrief. Ook kunt u zich natuurlijk op elk gewenst moment afmelden.

Geen nieuwsbrieven meer vanuit NWO-domeinen

Vanaf mei verstuurt NWO niet langer nieuwsbrieven vanuit de verschillende domeinen, maar bundelt NWO al het nieuws vanuit NWO en de NWO-domeinen Exacte en Natuurwetenschappen, Sociale en Geesteswetenschappen en Toegepaste en Technische Wetenschappen in één nieuwsbrief.

Themanieuwsbrieven

NWO blijft periodiek themanieuwsbrieven versturen. Zodra het mogelijk is om u aan te melden voor de NWO-nieuwsbrief, kunt u in uw persoonlijk profiel aangeven welke themanieuwsbrieven u zou willen (blijven) ontvangen.