Save the date: Conferentie Logistiek ‘Daadkracht voor logistieke innovatie’

Hét logistieke evenement waar inbreng van bezoekers van wezenlijk belang is

28 november 2019

Op dinsdag 11 februari 2020 vindt de tweede editie plaats van de succesvolle conferentie voor de onderzoeks- en innovatiegemeenschap van de Topsector Logistiek. Deze conferentie, georganiseerd door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), TKI Dinalog en de Topsector Logistiek, speelt zich af in de Mauritskazerne in Ede. Alle ondernemers, overheden en onderzoekers binnen de logistieke industrie zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere dag.

Over het programma

Het programma van de conferentie is opgesteld aan de hand van drie belangrijke thema’s: Duurzame Logistiek, Datagedreven Logistiek en Ketenregie. We vragen de deelnemers om aan de hand van deze thema’s belangrijke input te leveren voor de actieagenda van de Topsector Logistiek. Deze waardevolle input wordt meegenomen bij de verdere uitwerking van het actieprogramma en onderzoek voor de komende vier jaar. In tegenstelling tot het conferentieprogramma van 2017 is een interactieve deelname en inbreng bij dit evenement van groot belang. 

  • Laat je inspireren door interessante sprekers en internationale vakexperts
  • Ontmoet onderzoekers, private partners, ondernemers en ambtenaren
  • Ontdek de raakvlakken en mogelijkheden voor synergie en samenwerking
  • Grijp de kans om nieuwe kennis te vergaren op het gebied van logistiek

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Deelname aan het evenement is gratis en de registratie is geopend. Er is plek voor slechts 200 gasten, dus wees er snel bij. Bezoek de website: www.aanmelder.nl/MTC2020 voor meer informatie en registratie.

Over de Topsector Logistiek

Binnen de Topsector Logistiek werken overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen samen aan onderzoeksprojecten en toepassingsprojecten. Doel is om in 2020 een internationale toppositie te bereiken in de afwikkeling van goederenstromen, als ketenregisseur van (inter)nationale logistieke activiteiten en als land met een aantrekkelijk innovatie- en vestigingsklimaat voor verladend en logistiek bedrijfsleven.

Het Topconsortium voor Kennis en Innovatie Dinalog (voorheen TKI Logistiek) heeft als doel het op structurele wijze stimuleren en realiseren van de privaat-publieke samenwerking op het vlak van onderzoek in de Topsector Logistiek. Dit betreft innovatie door middel van fundamenteel en toegepast onderzoek en de valorisatie en disseminatie van de kennis, ervaringen en resultaten. Dinalog, NWO en TNO zijn gezamenlijk als Topconsortium Kennis en Innovatie (TKI) een samenwerkingsverband aangegaan om de innovatie in de Topsector Logistiek aan te jagen.

Bron: NWO

Contact

Channah Herschberg, MSc. Channah Herschberg, MSc. +31 (0)70 3494099 logistiek@nwo.nl