Word lid van een werkgemeenschap voor de chemie

3 september 2019

Heeft u zich al aangemeld voor een van de NWO-werkgemeenschappen voor de chemie? NWO heeft vier werkgemeenschappen ingesteld: Chemische Conversie; Chemie van Leven; Chemie van Materialen en Fundamenten & Methoden van de Chemie. Meld u nu aan om op de hoogte te blijven en input te geven.

Meld u aan

Bekijk de website voor meer informatie over wie er in aanmerking komen voor het lidmaatschap van een werkgemeenschap. U kunt zich hier aanmelden voor maximaal twee werkgemeenschappen.

Wat houdt lidmaatschap in?

U blijft op de hoogte van alle relevante aangelegenheden en ontwikkelingen en u kunt rechtstreeks input aanleveren. Elke werkgemeenschap wordt vertegenwoordigd door een commissie. De werkgemeenschapscommissies werken samen met de Tafel Chemie en adviseren het domeinbestuur ENW bij belangrijke beleidsbeslissingen. Elke commissie doet dit namens haar eigen veld. Om effectief informatie te verzamelen en terug te koppelen willen de werkgemeenschapscommissies de hele gemeenschap kunnen bereiken. Het is daarom van belang dat zo veel mogelijk onderzoekers zich voor een of twee werkgemeenschappen inschrijven.

Contact en meer informatie

Chemische Conversie
WorkingGroup_CC@NWO.NL
NWO-secretaris: Bas van Schooten,
b.vanschooten@nwo.nl

Chemie van Leven
WorkingGroup_CL@NWO.NL
NWO-secretarissen: Nadine Mascini en Eveline Mezger
n.mascini@NWO.NL /e.mezger@NWO.NL

Chemie van Materialen
WorkingGroup_CM@NWO.NL
NWO-secretaris: Christine Hiemstra,
c.hiemstra@NWO.NL

Fundamenten & Methoden van de Chemie
WorkingGroup_FM@NWO.NL
NWO-secretaris: Lambert Speelman,
l.speelman@NWO.NL

Bron: NWO