Vier projecten gehonoreerd in de eerste ronde van 'Connecting Worlds of Knowledge'

12 juli 2019

Vier projecten zijn gehonoreerd in de eerste ronde van de 'Connecting Worlds of Knowledge' call van het onderzoeks- en innovatieprogramma Urbanising Delta's of the World (UDW). De toegekende projecten omvatten twee projecten op het gebied van capaciteitsontwikkeling en twee implementatieprojecten. De projecten zijn gericht op het verbeteren van het gebruik en de vertaling van UDW-onderzoeksresultaten voor innovatie en implementatie in deltamanagement en -beleid.

Wist u dat? De call is continu open totdat de begroting is uitgeput: de deadline voor de tweede ronde is 17 september 2019.

Financiering kon worden aangevraagd voor activiteiten die bijdragen aan de verbinding van onderzoek en uitvoering. Deze moeten gericht zijn op uitwisseling, capaciteitsontwikkeling en volgende implementatiestappen op basis van eerdere onderzoeksresultaten.

Gehonoreerde projecten

Capaciteitsontwikkeling

Implementatie

Urbanising Deltas of the World

De projecten maken deel uit van het onderzoeks- en innovatieprogramma Urbanising Delta's of the World (UDW), dat wordt gefinancierd door NWO en het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het doel van het UDW-programma is om de kennis over rivierdelta's wereldwijd te vergroten en bij te dragen aan waterveiligheid, voedselzekerheid en duurzame economische ontwikkeling in deze gebieden.

Bron: NWO