Tweede ronde van Connecting Worlds of Knowledge opengesteld

18 juli 2019

De Connecting Worlds of Knowledge call binnen het onderzoeks- en innovatieprogramma Urbanising Delta's of the World (UDW) heeft een specifieke focus op het verbeteren van het gebruik en de vertaling van onderzoeksresultaten van UDW. De call for proposals is opengesteld totdat de begroting is uitgeput: de deadline voor de tweede ronde is 17 september 2019.

Het uiteindelijke doel van de call is innovatie en implementatie bij deltamanagement en het versterken van de ontwikkeling van deltabeleid en -beheer.

Financiering kan worden aangevraagd voor activiteiten die bijdragen aan de verbinding van onderzoek en implementatie. Deze omvatten uitwisseling, capaciteitsontwikkeling en volgende implementatiestappen op basis van eerdere onderzoeksresultaten. Daarom moeten voorstellen worden ingediend door een hoofdaanvrager die is aangesloten bij een instituut of organisatie in het land zelf.

CALL FOR PROPOSALS

Urbanising Deltas of the World

Deze call for proposals is onderdeel van het onderzoeks- en innovatieprogramma Urbanising Delta's of the World (UDW), dat wordt gefinancierd door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek en het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het doel van het UDW-programma is om wereldwijd kennis over rivierdelta's te vergroten en bij te dragen aan waterveiligheid, voedselzekerheid en duurzame economische ontwikkeling in deze gebieden.

Bron: NWO