600.000 euro voor onderzoek naar verandering van banen in logistieke sector

17 april 2019

Hoe verander je, met reeds beschikbare, bruikbare kennis logistieke werkprocessen en de daarmee verbonden leer-werkomgevingen? Het beoogde onderzoek is gericht op factoren die belemmerend werken, dan wel bijdragen aan de invoering van gewenste veranderingen.

Man werkend in de logistieke sectorfoto: Shutterstock

Het beoogde resultaat is dat medewerkers in beweging komen en optimaal bijdragen aan innovaties door permanente ontwikkeling, zodat ze nieuwe technologieën ook kunnen gebruiken. Voor deze call wordt gebruik gemaakt van een sandpit methode. In drie sandpit workshops, die op 24, 25 en 28 juni plaatsvinden, werken geselecteerde deelnemers onder leiding van een facilitator aan de ontwikkeling van de opzet voor één creatieve en innovatieve onderzoeksaanvraag.

Deze aanvraag zal in samenwerking tussen circa zes onderzoekers met verschillende disciplinaire achtergronden en twee bedrijven uit de logistieke sector worden ontwikkeld.

Onderzoekers aan Nederlandse universiteiten, hogescholen en TO2-instellingen kunnen een Expression of Interest indienen voor deelname aan de sandpit workshops. Voor deze Human Capital call is een budget van 600.000 euro beschikbaar voor één project met een maximale looptijd van twee jaar.

Expressions of Interest voor deelname aan de sandpit workshops dienen vóór 14 mei 2019, 14:00 uur CE(S)T door NWO te zijn ontvangen. Meer informatie over de call vindt u op de financieringspagina.

Bron: NWO