“Wat vraag jij een knappe kop?” – Bedrijfsproblemen gezocht

4 maart 2019

Bedrijven en organisaties kunnen zich nu aanmelden voor de jaarlijkse ‘Science with Industry’ workshops. Tijdens de workshops leggen bedrijven hun problemen uit de industrie voor aan getalenteerde wetenschappers. Ze werken gedurende één week samen om innovatieve oplossingen te vinden voor hun uitdagende problemen. Er zijn workshops met natuurkundigen, levenswetenschappers, ICT-onderzoekers en wiskundigen.

Waarom ‘Science with Industry’ workshops?

NWO heeft als medeorganisator het doel om de samenwerking en kennisuitwisseling tussen de academische wereld en de industrie aan te moedigen. Door deelname aan de workshops komen bedrijven en organisaties in contact met talent. Tevens vinden zij nieuwe oplossingen voor hun R&D-vraagstukken. Daarnaast maken PhD’s, Postdocs en meer ervaren onderzoekers door de nauwe samenwerking kennis met het bedrijfsleven. 

Deelnemen als bedrijf

Bedrijven en organisaties kunnen hun vraagstuk indienen en zich aanmelden voor de workshops in de categorieën: ICT with Industry, Life Sciences with Industry, Physics with Industry en de Studiegroep Wiskunde met de Industrie. Niet zeker in welke categorie je bedrijfsprobleem het beste past? Neem contact met ons op via j.vanhouwelingen@nwo.nl en we helpen je op weg.

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier

Bron: NWO