Harmonisatie kostenstructuur ENW evenementen 2019

21 maart 2019

Het bestuur van NWO-domein Exacte en Natuurwetenschappen heeft besloten de kostenstructuur van de door ENW georganiseerde evenementen vanaf 2019 te harmoniseren. Om deze reden vragen wij vanaf nu een bescheiden bijdrage per persoon per dag aan alle deelnemers.

Voor masterstudenten is de bijdrage vastgesteld op 25 euro, promovendi en postdocs betalen 50 euro en overige deelnemers 75 euro per persoon per dag. De prijzen zijn inclusief catering en overnachting. Voor annuleringen berekenen we - afhankelijk van het tijdstip van annuleren - een deel van de kosten door aan degene die zich afmeldt. Deze annuleringsvoorwaarden staan duidelijk aangegeven bij registratie en op de websites van de betreffende evenementen.

Geregistreerde personen die zich niet tijdig afmelden en zonder geldige reden niet komen opdagen (zogenaamde ‘no shows’), ontvangen hun inschrijfgeld niet terug. Wanneer er voor hen een overnachting geboekt is, brengt NWO als tegemoetkoming in de kosten die NWO hiervoor heeft gemaakt, 50 euro in rekening. 

Heeft u vragen over dit besluit? Neem dan contact op met Annette de Deugd via a.dedeugd@nwo.nl

Bron: NWO