Save the date: Het 4e jaarlijkse congres Topsector Logistiek vindt plaats op 16 april

29 januari 2019

Op 16 april 2019 is het weer zover! Dan organiseert de Topsector Logistiek, samen met NWO, TKI Dinalog, Connekt, evofenedex, TLN, TNO en NDL, haar 4e jaarlijkse congres. De plek voor logistieke professionals om zich te laten informeren en inspireren over de laatste ontwikkelingen die bijdragen aan het economisch en duurzaam versterken van onze sector. Minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, zal dit jaar aanwezig zijn. Bent u er ook bij?

De logistieke sector is volop in beweging. Ook komend jaar krijgen we te maken met een aantal belangrijke economische en maatschappelijke uitdagingen, waaronder de Brexit en het Klimaatakkoord. Hoe groot de impact van deze ontwikkelingen precies wordt, is nog niet helemaal duidelijk, maar een ding is zeker:als we onze concurrentiekracht willen behouden en versterken dan moeten we de handen uit de mouwensteken. Hoe? Onder andere door het implementeren van innovaties. Het thema van dit congres is dan ook Implementatie van innovatie: geen woorden maar daden.

Programma

Het congres biedt inspirerende sprekers en interactieve parallelsessies voor iedereen die actief is in logistiek of interesse heeft. Ook kunt u op het ‘Experienceplein’ actief kennismaken met innovaties in de sector die nu al worden uitgevoerd. We sluiten de dag af met een netwerkborrel.

Locatie

Feyenoord stadion in Rotterdam

Datum

16 april

Meer info

Half februari wordt er meer bekend over het definitieve programma.

Kijk ook op de website van Topsector logistiek.

Bron: NWO