CHAINS 2019 krijgt nieuwe opzet

9 januari 2019

CHAINS 2019 vindt plaats op 9, 10 en 11 december 2019 in een gewijzigd format.

Het NWO-domein Exacte en Natuurwetenschappen en de Tafel Chemie vinden het belangrijk om alle disciplines uit de chemie samen te brengen voor meer interactie en het verbinden van mensen en agenda’s. Daarom worden er op 10 en 11 december twee plenaire dagen georganiseerd met een gemengd programma uit alle chemische disciplines, waarbij ruimte blijft voor het ontmoeten van eigen communities. Net als elk jaar biedt CHAINS 2019 een plek aan jonge onderzoekers, (inter)nationale sprekers en stakeholders uit de industrie.

Voorafgaand aan deze twee plenaire dagen, vinden op de middag/avond van 9 december 2019 een plenaire lezing en workshops voor jonge onderzoekers plaats. Ook is er op 9 december tijd voor projectleiders om ideeën en strategieën uit te wisselen en in contact te komen met NWO, de Tafel Chemie en de werkgemeenschapscommissies tijdens een uitgebreide projectleidersvergadering. Verdere informatie over het programma, sprekers etc. volgen. Heeft u vragen of ideeën? Neem dan contact op via chains2019@nwo.nl.

Het programma van CHAINS 2019 wordt samengesteld door de programmacommissie, onder voorzitterschap van professor Katja Loos.

Bron: NWO