Kennismakelaar gezocht voor het SRHR programma

30 november 2018

Het Sexual and Reproductive Health and Rights (SRHR) onderzoeksprogramma van NWO-WOTRO Science for Global Development zoekt een kennismakelaar. De bijdrage van de kennismakelaar is het vergroten van het bereik van het programma als geheel en het maximaliseren van de mogelijkheid tot kennisuitwisseling van de twaalf SRHR-onderzoeksprojecten. De deadline voor aanmelding is 14 januari 2019.

De opdracht staat open voor experts die werken aan het optimaliseren van het gebruik van kennis en onderzoek voor SRGR beleid en praktijk, en met ervaring in beleidsbeïnvloeding en het betrekken van beleid. De opdracht kan worden uitgevoerd door een enkele expert of door een team, omdat verschillende competenties nodig zijn in verschillende projectfasen en activiteiten. Alle activiteiten zullen in nauwe samenwerking plaatsvinden met het Kennisplatform voor SRGR, Share-Net International.

De deadline voor aanmelding via srhr@nwo.nl is 14 januari 2019.

Meer informatie over de aanstelling

Meer informatie is te vinden in de Terms of Reference, die tevens onderaan deze pagina kan worden gedownload. Voor meer informatie kunt u vragen stellen aan de SRHR-programmacoördinator, dr. Gerrie Tuitert, en de SRGH-projectmanager, Jacomijn Verbruggen-Zoutewelle MSc (srhr@nwo.nl; 070 344 09 63).

Houd er rekening mee dat het secretariaat gesloten is van vrijdag 21 december 2018 tot maandag 7 januari 2019. Vragen die in deze periode worden verzonden, worden na 7 januari beantwoord.

Het Sexual and Reproductive Health and Rights (SRHR) onderzoeksprogramma

Het SRHR ronderzoeksprogramma heeft als doel inzichten te genereren in en een beter begrip te krijgen van processen die de seksuele en reproductieve gezondheid van mensen bepalen en versterken, evenals hun vermogen om hun seksuele en reproductieve rechten te claimen. Het programma streeft ernaar bij te dragen aan het verbeteren en innoveren van SRGR-beleid en -praktijken, met een speciale focus op het machtigen van jongeren en belangrijke bevolkingsgroepen.

Terms of Reference


Bron: NWO