Informatie NWO-domein TTW nu op NWO-website

10 augustus 2018

Sinds eind juli is de online informatie van NWO-domein Toegepaste en Technische Wetenschappen (TTW) uitsluitend te vinden op de website van NWO. Alle open calls, financieringsinstrumenten en lopende programma’s en projecten van dit NWO-domein zijn eenvoudig te vinden vanaf de startpagina www.nwo.nl/ttw. In de komende periode wordt het geheel aangevuld met projectinformatie en Engelstalige teksten.


Automatisch doorverwezen

Vanaf 1 januari 2017 zijn de activiteiten van Technologiestichting STW ondergebracht in het NWO-domein Toegepaste en Technische Wetenschappen. De voormalige STW-website, www.stw.nl, was tot eind juli 2018 het startpunt voor de online informatie van het TTW-domein. Bezoekers van www.stw.nl worden nu automatisch doorverwezen naar de TTW-omgeving op de website van NWO, evenals bezoekers van www.ttw.nwo.nl. 

Navigatie

De nieuwe startpagina van NWO-domein TTW heeft een vergelijkbare navigatie als de voormalige website, om bezoekers herkenning te bieden. De website van NWO faciliteert bezoekers met ruime filteropties en de mogelijkheid de website op verschillende schermformaten te bekijken.

Overzicht informatie NWO-domein TTW op nwo.nl:

Snel de weg vinden 

De website van NWO is vrij omvangrijk, dus daarom zijn er veel zogenaamde verkorte URL’s aangemaakt om bezoekers snel naar specifieke informatie te verwijzen. Voor alle grote financieringsinstrumenten/programma’s zijn deze aangemaakt. Zie hieronder voor een beknopt overzicht:

Bron: NWO