Save the date: 12 december 2018 Pump your Career

Talentendag voor vrouwelijke wetenschappers

5 juli 2018

Voor de wetenschap zijn diversiteit en inclusiviteit onontbeerlijk. Wil de wetenschap relevant zijn voor de samenleving, dan dient zij een afspiegeling te zijn van de verschillende identiteiten en belevingswerelden die de samenleving rijk is. Om de carrières van vrouwelijke wetenschappers te stimuleren, de doorstroom naar hogere posities te bevorderen en aandacht te creëren voor verschillende dimensies van diversiteit en inclusie organiseren de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren (LNVH) op woensdag 12 december 2018 een talentendag in het Beatrix Theater in Utrecht.

Pump your Career is dé plek waar je in workshops, lezingen en meet&greets inspiratie opdoet en je vaardigheden kunt trainen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om met elkaar te netwerken. Tijdens deze dag wordt tevens de Monitor Vrouwelijke Hoogleraren 2018 gepresenteerd.

Reserveer 12 december alvast in je agenda. Meer informatie over het programma en de workshops volgt, evenals de mogelijkheid om te registreren.

Pump your Career

Woensdag 12 december 2018
Beatrix Theater Utrecht
9.30 – 17.00 uur

pumpyourcareer@NWO.NL


Bron: NWO