Netwerkbijeenkomst Planetary and ExoPlanetary Science

30 maart 2017

Op 15 mei vindt de jaarlijkse bijeenkomst van het Planetary and ExoPlanetary Science Programme (PEPSci) plaats in Utrecht. Het doel van de bijeenkomst is om elkaar op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen en vooruit te kijken naar de kansen en mogelijkheden op het gebied van (exo)planetair onderzoek

Het PEPSci programma richt zich op vragen over de oorsprong en evolutie van aardachtige planeten en probeert te identificeren hoe je mogelijk leven kunt detecteren op andere planeten. Elk jaar organiseert het PEPSci netwerk een bijeenkomst om elkaar op de hoogte te houden van resultaten en ontwikkelingen en om vooruit te kijken naar de mogelijkheden en uitdagingen van de toekomst.

Onderzoekers met een interesse op deze gebieden (niet alleen vanuit de PEPSci gemeenschap, maar bijvoorbeeld ook met een link met het recent opgerichte Origins Center of het Dutch Astrochemistry Network) worden uitgenodigd om aan deze bijeenkomst deel te nemen en zich voor 30 april in te schrijven via pepsci@nwo.nl.

Bron: NWO