Oproep voor Matchmaking Workshop in India

23 juni 2017

Het Indiase Ministerie van Electronica en IT en NWO organiseren gezamenlijk op 25 en 26 oktober 2017 een matchmaking workshop als voorbereiding op een call for proposals op het gebied van Big Data en Internet of Things. Universiteiten, bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties met interesse in onderzoekssamenwerking met Indiase universiteiten zijn welkom op deze workshop.

Voorafgaand aan de workshop wordt een pre-event georganiseerd waarbij de voortgang van huidige Indo-Dutch projecten worden gepresenteerd. Het twee-daagse event wordt op 25 en 26 oktober 2017 in Bangalore, India, georganiseerd.

Onderzoekers worden hierbij uitgenodigd om in te schrijven voor de workshop. Deadline van inschrijving is 23 augustus.  U kunt zich aanmelden voor deze workshop door een mailtje te sturen naar indodutch@nwo.nl. Deelname aan de workshop is op eigen kosten.

NWO zal de kosten van reis en accommodatie van 12 onderzoekers vergoeden. Een selectie hiertoe zal worden gemaakt uit de inschrijvingen. Voorkeur wordt gegeven aan onderzoekers die nog geen of nauwelijks netwerk hebben opgebouwd in India.

Voor onderzoekers die zijn aangesteld bij een door NWO-erkende kennisinstelling zijn fondsen beschikbaar voor de vergoeding van de reis- en verblijfskosten.


Bron: NWO