Save the date! Workshop nieuwe call FAPESP-NWO Biobased Economy

27 februari 2017

Op 5 en 6 april 2017 organiseert NWO samen met zusterorganisatie FAPESP uit de Braziliaanse deelstaat São Paulo een workshop ter voorbereiding op de aanstaande call binnen het samenwerkingsprogramma rondom Biobased Economy. De workshop zal plaatsvinden in São Paulo, Brazilië.

Het overkoepelend thema is in overleg met FAPESP vastgesteld op Biobased Economy. De workshop zal worden gecombineerd met een open mid-term bijeenkomst tussen Nederlandse en Braziliaanse onderzoekers van lopende bilaterale BBE-projecten. Vanuit NWO is er voor de call een budget van ca. 1.8 M€ beschikbaar. Nederlandse onderzoekers kunnen maximaal ca. 300 k€ aanvragen.

Zowel Nederlandse als Braziliaanse vertegenwoordigers van de beoogde thema’s krijgen tijdens de workshop de gelegenheid om korte pitches/presentaties te houden om matchmaking te bevorderen.  Tevens zal de definitieve inhoud van de sub-thema’s van de call worden vastgesteld en zal de te volgen procedure voor indiening worden toegelicht.

U kunt reeds uw interesse kenbaar maken door contact op te nemen met de secretaris van deze ronde: dr. Tim Vos (t.vos@nwo.nl, +31 70 344 0984). Houdt u er rekening mee dat bij grote belangstelling waarschijnlijk slechts één presentatie per instituut gehouden kan worden.  De workshop zal plaatsvinden bij FAPESP in São Paulo, Brazilië. NWO biedt geïnteresseerde onderzoekers die nog geen lopend bilateraal project hebben een tegemoetkoming in de reiskosten.  Neem voor meer informatie contact op en save the date!

  • Matchmaking/new call presentation/status meeting, Biobased Economy, Brazil-NL
  • Datum: 5 en 6 april 2017
  • Locatie: FAPESP, São Paolo, Brazil


Bron: NWO