Save the date: NextGenChem symposium 2 juni 2017

29 maart 2017

Op vrijdag 2 juni zal de vierde editie van het NextGenChem symposium plaatsvinden. De Universiteit Utrecht is dit jaar de host van het symposium. Deze bijeenkomst is gericht op jonge wetenschappelijke stafleden en toekomstige groepsleiders in de chemie, en biedt een unieke kans om te netwerken en wetenschappelijke ideeën uit te wisselen met andere jonge ambitieuze chemici in Nederland.

Het NextGenChem@NL 2017 symposium heeft als doel om toekomstige groepsleiders in de chemie bij elkaar te brengen om zo een netwerk tot stand te brengen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor UD’s, tenure trackers, Veni/Vidi laureaten in de chemie.

Het symposium biedt de deelnemers een stimulerende omgeving om wetenschappelijke ideeën en carrière ervaringen uit te wisselen. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om een korte presentatie over hun onderzoek te geven, met genoeg tijd voor een discussie met het publiek. Tijdens het middagprogramma wordt een interactieve paneldiscussie georganiseerd over onderwerpen zoals diversiteit in de wetenschap, tenure track beleid en de toekomst van de chemie in Nederland.

Het symposium wordt afgesloten met de mogelijkheid tot netwerken in een informele sfeer.

Deelname aan het symposium is gratis. Lunch en overige versnaperingen zijn bij de deelname inbegrepen. Meer informatie over registratie en andere praktische informatie is te vinden op:  https://ngc2017.sites.uu.nl.

Bron: NWO