Open voor aanvragen: Astrochemie – DAN II

27 mei 2016

In het Dutch Astrochemistry Network (DAN) werken astronomen, chemici en moleculaire fysici samen om de vorming en de evolutie van moleculen in de interstellaire ruimte en hun rol in het ontstaan van sterren en planeten te bestuderen en begrijpen. Het programma DAN II richt zich op drie thema's: the gaseaous molecular Universe, the Icy Universe, en the aromatic Universe. Deadline van indienen is 16 juni.

De Nederlandse Astrochemie community kan financiering aanvragen voor een coherent interdisciplinair onderzoeksprogramma en netwerk, DAN II. DAN II wordt bottom-up ingevuld en opgebouwd uit deelprojecten. Binnen DAN II kan financiering aangevraagd worden voor een coherent onderzoeksprogramma en netwerk. Per deelproject kan financiering worden aangevraagd voor een PhD positie (vier jaar) of een postdoc positie (max. drie jaar). 

De deadline voor het indienen van projectvoorstellen is 16 juni 2016, 14.00 CET. Onderzoekers die een voorstel willen indienen, dienen zo snel mogelijk - en uiterlijk 31 mei 2016 - de wetenschappelijk coördinator te informeren. Lees verder voor de call voorwaarden

 

Bron: NWO