Gezamenlijke Informatie-en matchmakingbijeenkomst voor calls: Commit2Data en Big Data: real time ICT for logistics

15 november 2016

Voor de programma’s Commit2Data en Big Data: real time ICT for Logistics organiseert NWO op 8 december in samenwerking met Commit2Data en TKI Dinalog een matchmakingbijeenkomst in het kader van de openstelling van de calls.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor professionals binnen het bedrijfsleven, onderzoekers, kennisinstellingen, overheden, en andere organisaties die te maken hebben met big data onderzoek of vraagstukken rondom big data, o.a. specifiek voor de logistieke sector.

De bijeenkomst bestaat uit een plenaire sessie met algemene informatie over Commit2Data, TKI Logistiek en de NWO calls, gevolgd door parallelle sessies met pitches voor de programma’s Commit2Data: Data Science for Evolving Content, Processes, Behaviour and Societies en Big Data: real time ICT for Logistics.

Wij willen u helpen om de juiste mensen tegen te komen en bieden u de gelegenheid om te pitchen over uw ideeën, onderzoeksvragen en mogelijke samenwerkingsprojecten. Ook is er concrete informatie over de financieringsmogelijkheden in het kader van Commit2Data: Data Science for Evolving Content, Processes, Behaviour and Societies en Big Data: real time ICT for Logistics.

De Matchmaking vindt plaats op:

Datum:          8 december 2016
Tijd:               13.00-17.00 uur incl. een netwerkborrel
Locatie:        Utrecht nabij centraal station

Wilt u een pitch houden? Kijk hier voor de richtlijnen.

Aanmelden:
Voor Data Science for Evolving Content, Processes, Behaviour and Societies via C2D@nwo.nl.
Voor Big Data: real time ICT for Logistics via logistics@nwo.nl

Meer informatie:
Mascha Dedert via C2D@nwo.nl over Commit2Data en Rosemarie van der Veen via logistics@nwo.nl over Big Data: real time ICT for Logistics.

Bron: NWO