Call for participation Matchmaking Workshop in India

30 september 2016

In navolging van het succes van de eerste Indo-Dutch call zal in het najaar van 2016 een tweede Indo-Dutch call worden gelanceerd. Net als in de vorige ronde organiseren NWO Exacte Wetenschappen en het Ministerie van Elektronica en Informatie Technologie (MeitY – voorheen DeitY) een matchmaking workshop voor onderzoekers en industriële partners in India en Nederlands. Voorafgaand aan de workshop wordt een pre-event georganiseerd waarbij de voortgang van huidige Indo-Dutch projecten worden gepresenteerd. Het twee-daagse event wordt in de week van 16 januari 2017 in Bangalore, India, georganiseerd.

Onderzoekers worden hierbij uitgenodigd om in te schrijven voor de workshop. Deadline van inschrijving is 14 oktober via de Call for Participation door te emailen naar indodutch@nwo.nl. Deelname aan de workshop is op eigen kosten.

NWO zal de kosten van reis en accommodatie van 12 onderzoekers vergoeden. Een selectie hiertoe zal worden gemaakt uit de inschrijvingen. Voorkeur wordt gegeven aan onderzoekers die nog geen of nauwelijks netwerk hebben opgebouwd in India

Meer informatie:


Bron: NWO