Aanmelding bijeenkomst Energiesysteemintegratie en Big Data geopend

16 december 2016

Op 11 januari 2017 organiseert NWO samen met de Topsector Energie en Commit2Data een informatie & matchmakingbijeenkomst, in het kader van de call Energiesysteemintegratie en Big Data. U kunt zich nu voor deze bijeenkomst aanmelden.

Doel

Het doel van de bijeenkomst is het informeren en samen brengen van (toekomstige) partners die gezamenlijk onderzoeksvoorstellen voor deze call kunnen ontwikkelen.

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor onderzoekers, het bedrijfsleven, kennisinstellingen, overheden, energiecoöperaties en andere organisaties die te maken hebben met energiesystemen en big data.

Pitch & Match

Wij willen u helpen om met de juiste mensen in contact te komen en bieden u daarom de gelegenheid om uw ideeën, onderzoeksvragen en mogelijke samenwerkingsprojecten te presenteren. Mocht u een korte presentatie willen geven, geef dit aan bij uw registratie. U ontvangt dan na registratie zo spoedig mogelijk de spelregels voor het geven van de korte presentatie en het tijdstip waarop uw presentatie gepland staat.

Tijd & locatie bijeenkomst:

Datum:            11 januari 2017

Tijd:                  9.30-14.00 uur inclusief een netwerklunch

Locatie:            De Eenhoorn, Amersfoort

Aanmelden

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door het registratieformulier vóór 5 januari 2017 in te vullen.

Call

De call wordt medio december gepubliceerd op de website van NWO.

Meer informatie & op de hoogte gehouden worden

U kunt zich via het emailadres systeemintegratie@nwo.nl  aanmelden om op de hoogte gehouden te worden, zoals over het tijdstip waarop de call gepubliceerd wordt. Indien u nog vragen heeft over deze bijeenkomst of inhoudelijk over de call, dan kunt u contact opnemen met dr. Mark van Assem of dr. Astrid Zuurbier via ditzelfde emailadres.

 

Bron: NWO