Dutch Chemistry News vervangt nieuwsbrief Chemische Wetenschappen

21 december 2016

Het einde van een tijdperk: dit is de laatste nieuwsbrief van NWO Chemische Wetenschappen (CW). De CW-nieuwsbrief verdwijnt, maar NWO blijft de chemie-achterban op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de chemie bij NWO en in Nederland. Onder meer met de nieuwe Engelstalige digitale nieuwsbrief 'Dutch Chemistry News’ die met ingang van het nieuwe NWO in januari wordt gelanceerd.

Aanmelden

De huidige ontvangers van de nieuwsbrief van NWO Chemische Wetenschappen krijgen de nieuwsbrief automatisch. Andere lezers vragen wij hierbij zich aan te melden. U kunt zich aan- en afmelden via de website. Iedere versie van de nieuwsbrief bevat ook een link om u aan of af te melden voor de nieuwsbrief.

Laatste nieuwsbrief NWO Chemische Wetenschappen

Vanwege de transitie van NWO zal de nieuwsbrief van NWO Chemische Wetenschappen niet meer verschijnen. De Engelstalige nieuwsbrief 'Dutch Chemistry News' vervangt de CW-nieuwsbrief en bevat maandelijks onderzoeks- en beleidsnieuws, en een agenda voor bijeenkomsten en calls. De chemie is in het nieuwe NWO een onderdeel van het domein ENW, waar ook fysica, levenswetenschappen, astronomie, aardwetenschappen, wiskunde en informatica hun plaats hebben. Voor meer informative verwijzen wij u naar de transitiepagina.

 

Bron: NWO