Tussen 13 en 23 november geen aanvragen indienen!

3 november 2015

Tussen 13 en 23 november 2015 stapt NWO over op het nieuwe aanvraag- en rapportagesysteem ISAAC. Dit heeft gevolgen voor de mogelijkheid om aanvragen in te dienen.

Calls met een deadline

Voor financieringsinstrumenten met een deadline na 23 november, geldt dat aanvragen niet meer in Iris kunnen worden ingediend. In plaats daarvan dienen aanvragers te wachten met indienen tot ISAAC op 23 november beschikbaar is.

Calls zonder deadline

Voor financieringsinstrumenten met doorlopende indiening geldt dat aanvragen tot 13 november nog bij NWO kunnen worden ingediend via het huidige systeem Iris. Daarna is Iris niet langer beschikbaar. Tussen 13 en 23 november kunnen geen aanvragen bij NWO worden ingediend.

Vanaf 23 november kunnen aanvragen alleen in het nieuwe systeem ISAAC worden ingediend.

Projectupdates

Tussen 13 en 23 november is het tevens niet mogelijk om projectupdates van lopende onderzoeken bij NWO in te dienen. Vanaf 23 november dient u ook hiervoor het nieuwe systeem ISAAC te gebruiken.

In principe kunt u bij het inloggen in ISAAC gebruik maken van uw huidige Iris-inloggegevens. In een enkel geval is dit niet mogelijk en moet u een nieuw account aanmaken.

Meer informatie


Bron: NWO