Nieuw systeem voor indienen aanvragen: ISAAC

23 november 2015

NWO werkt vanaf vandaag met een nieuw aanvraag- en rapportagesysteem: ISAAC. Onderzoeksvoorstellen kunnen voortaan via deze nieuwe applicatie bij NWO worden ingediend.

Nieuw electronisch aanvraag en rapportage systeem ISAAC. Beeld: ShutterstockBeeld: Shutterstock

Met het nieuwe programma kunnen aanvragers van onderzoeksfinanciering onder andere zien waar in het beoordelingsproces hun aanvraag zich precies bevindt. ISAAC dient ook te worden gebruikt voor het indienen van rapportages over lopende onderzoeksprojecten die door NWO worden gefinancierd.

Inloggen

Ga naar www.isaac.nwo.nl om een account aan te maken en om in te loggen op ISAAC. Had u al een inlognaam en wachtwoord voor het vorige systeem Iris, dan kunt u in principe met dezelfde gegevens inloggen op ISAAC. Bij enkele accounts werken de oude inloggegevens niet meer. In dat geval dient u een nieuw account aan te maken. NWO zet vervolgens uw projectgegevens uit Iris over naar ISAAC.

Vragen?

Raadpleeg bij technische vragen over ISAAC de online handleiding. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden, neem dan contact op met de ISAAC helpdesk via 0900-696 47 47 of isaac.helpdesk@nwo.nl. Voor inhoudelijke vragen over uw financieringsaanvraag kunt u contact opnemen met de contactpersoon die staat vermeld in de call for proposals. Neem voor vragen over uw al lopende onderzoeksprojecten contact op met de contactpersoon die staat vermeld op de pagina van het onderzoeksprogramma waar uw project onder valt.

Bron: NWO