Save the date: 22 april - Topsector Logistiek Congres ‘BIG DATA, SMALL WORLD’

4 januari 2016

Op 22 april 2016 organiseert de Topsector Logistiek het jaarlijkse congres ‘Big Data, Small World’ in de Amsterdam Arena. Het congres wordt georganiseerd door Connekt, TKI Dinalog, TNO en NWO. Dit jaar is het thema big data voor de logistiek in Nederland.

Het gebruiken en combineren van data wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Ook in de logistiek. Het slim koppelen van data maakt de mogelijkheden eindeloos. Denk aan het voorspellen van de vraag naar pakketdiensten, het opsporen van bottlenecks in de logistieke keten, het verbeteren van de ‘last mile’ en ‘crowd base’ ophalen en afleveren van pakketjes. Maar welke kansen en uitdagingen zijn er? Dat komt tijdens dit congres aan bod!

Het congres biedt inspirerende sprekers en interactieve parallelsessies voor iedereen die interesse heeft in of betrokken is bij de logistiek. Op het Experienceplein is er gelegenheid om actief kennis te maken met innovaties. We sluiten de dag af met een netwerkborrel. Uiteraard is er tijdens het congres ook gelegenheid tot netwerken.

U kunt zich aanmelden voor het congres vanaf februari 2016. Meer informatie volgt snel. 

Werkt u aan of met een innovatie die zeker niet mag ontbreken op het Experienceplein?  Meld uw idee dan nu aan via info@topsectorlogistiek.nl.

Mis het niet en noteer alvast in uw agenda:

Congres Topsector Logistiek

‘Big Data, Small World’

22 april 2016 – Amsterdam Arena


Bron: NWO

Kenmerken

Wetenschapsterrein

Maatschappij- en Gedragswetenschappen

Programma

Topsector logistiek

Speerpunt

Samenwerken in thema's (2011-2014)