Gouden KIEM-competitie voor bijzondere bruisende bedrijfjes

30 juni 2015

In de Topsector Chemie bruist het van start-ups die resultaten van wetenschappelijk onderzoek omzetten in commerciële producten en diensten.

Gouden Kiem winnaars 2014

NWO-Chemische Wetenschappen en de Topsector Chemie willen deze jonge bedrijvigheid zichtbaar maken en het meest bijzondere voorbeeld daarvan belonen. 

Alle decanen van faculteiten die onderdak bieden aan chemische en/of moleculaire onderzoeksgroepen, kunnen tot en met 22 september één start-up nomineren. Een deskundige jury kiest uit de nominaties drie kanshebbers.

De winnaar ontvangt tijdens CHAINS 2015 de Gouden KIEM. Het winnende bedrijf mag in samenwerking met een universiteit (of een universiteit en een HBO) een KIEM-project ter waarde van 18.750 euro uitvoeren. CHAINS is de grootste wetenschappelijke chemieconferentie die op 30 november t/m 2 december 2015 wordt gehouden in Veldhoven.  

Meer informatie over de Gouden KIEM-competitie is te vinden in de oproep voor nominaties. Een nominatie kan bij CW worden ingediend door middel van een ingevuld nominatieformulier en bijbehorende factsheet. Deze drie documenten (oproep, nominatieformulier en factsheet) kunt u hieronder downloaden.

Oproep voor nominaties Gouden KIEM-competitie 2015.pdf

Factsheet Gouden KIEM-competitie 2015.xlsx

Nominatieformulier Gouden KIEM-competitie 2015.docx  

Bron: NWO