NWO organiseert matchmakingbijeenkomsten voor Maatschappelijk verantwoord innoveren

In samenwerking met de topsectoren

24 maart 2014

Van 7 t/m 14 april organiseert NWO vier matchmakingsbijeenkomsten om aanvragers te helpen bij het vinden van (potentiële) consortiumpartners. Sinds begin maart is het mogelijk om in te dienen voor de nieuwe call for proposals van het programma Maatschappelijk verantwoord innoveren.

Een belangrijke eis is dat ingediend wordt door consortia van alfa-, bèta- en gammaonderzoekers en ten minste één private partner. Tijdens de matchmakingsbijeenkomsten wordt ook informatie gegeven over de financieringsmogelijkheden, hoe het werkt en wat de belangrijke data zijn.

Voor wie

Deze matchmaking is interessant voor ondernemers/bedrijven (waaronder mb en zzp'ers), wetenschappers en maatschappelijke organisaties.

Wanneer

  • 8 april (dinsdagmiddag) - gecombineerde MVI-matchmaking voor de topsectoren Water en Agri&Food/Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (Utrecht)
  • 9 april (woensdagmiddag) - MVI-matchmaking voor de topsector Energie (Utrecht)
  • 11 april (vrijdagmiddag) - MVI-matchmaking voor de topsectoren Life Sciences and Health en High Tech Systemen en Materialen (Den Haag)
  • 14 april (maandagmiddag) - MVI-matchmaking voor de topsector Chemie (Den Haag)

Aanmelden, meer informatie

De bijeenkomsten zijn gratis maar inschrijven is verplicht. Dat kan tot uiterlijk 7 april 9.00 uur (Chemie 10 april). Het aantal plaatsen is beperkt. Na inschrijving ontvangt u de laatste informatie voor de bijeenkomst.


Bron: NWO

Kenmerken

Wetenschapsterrein

Aard- en Levenswetenschappen Chemische Wetenschappen Exacte Wetenschappen Geesteswetenschappen Maatschappij- en Gedragswetenschappen Natuurkunde WOTRO Science for Global Development Technische Wetenschappen

Programma

Maatschappelijk verantwoord innoveren

Speerpunt

Samenwerken in thema's (2011-2014) Topsectordoorsnijdend thema