Nomineer chemische start-up van het jaar!

30 juni 2014

In de Topsector Chemie bruist het van nieuwe bedrijfjes (start-ups) die resultaten van wetenschappelijk onderzoek omzetten in commerciële producten en diensten. Het NWO-gebied Chemische Wetenschappen en het TKI Nieuwe Chemische Innovaties willen deze jonge bedrijvigheid zichtbaar maken en het meest bijzondere voorbeeld daarvan belonen.

Alle decanen van faculteiten die onderdak bieden aan chemische en/of moleculaire onderzoeksgroepen, kunnen tot en met 30 september één start-up nomineren. Een deskundige jury kiest uit de nominaties drie kanshebbers. De winnaar ontvangt tijdens CHAINS, de chemieconferentie die op 17 en 18 november 2014 wordt gehouden in Veldhoven, de Gouden KIEM, een KIEM-subsidie van 18.750 euro.

Meer informatie over de Gouden KIEM-competitie is te vinden in de oproep voor nominaties. Een nominatie kan bij CW worden ingediend door middel van een ingevuld nominatieformulier en bijbehorende factsheet. Deze drie documenten (oproep, nominatieformulier en factsheet) kunt u hieronder downloaden.

 

Bron: NWO