ICT.OPEN 2013: energiek netwerken en breed kennis delen

3 december 2013

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), IPN en STW hebben op 27 en 28 november voor de derde keer de conferentie ICT.OPEN georganiseerd. ICT.OPEN 2013 was wederom voor onderzoekers the place to be voor netwerken en brede kennis deling.

Op het programma stonden tien topsprekers en zes thematische tracks, waarin uiteenlopende presentaties over Big Data, Components & Circuits, Cyber Security, Embedded Systems, Intelligent Systems en Software Engineering.

Keynote spreker en TU/e-hoogleraar Maarten Steinbuch hield een gepassioneerde presentatie over auto’s die met ICT hun eigen problemen oplossen, Carlo van de Weijer van TomTom noemde big data verkregen via de community de beste feedback voor intelligente route-informatie en de keynote speech van Spinozawinnaar Piek Vossen ging over taallessen voor ICT.

Tijdens beide dagen werden 170 poster presentaties gegeven. De tweede dag van ICT.OPEN 2013 werd afgesloten met de uitreiking van de Poster Awards. Lees verder op de ICT.OPEN website (in het Engels)

 


Bron: NWO

Kenmerken

Wetenschapsterrein

Exacte Wetenschappen Technische Wetenschappen

Speerpunt

Samenwerken in thema's (2011-2014)