Uitgesteld: WINNER deadline voor sessies

WINNER, de 'Week of INdonesia – Netherlands Education and Research'

2
apr 2020


WINNER – the Week of INdonesia – Netherlands Education and Research – brengt Indonesische en Nederlandse onderzoekers, beleidsmakers en maatschappelijke stakeholders bij elkaar in Jakarta. De week zou plaatsvinden van 22 t/m 26 juni 2020, maar vanwege de wereldwijde Covid-19-uitbraak zien we geen andere optie dan WINNER uit te stellen tot een later moment. Met het uitstellen van WINNER is ook de deadline voor registratie van sessies uitgesteld. De nieuwe deadline wordt bekendgemaakt zodra de nieuwe datum voor WINNER bekend is.

Algemene maatregelen NWO i.v.m. coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus kan NWO niet altijd voldoen aan haar uitgangspunten dat alle kandidaten dezelfde kans krijgen om hun aanvraag in te dienen, en dat wij, wanneer wij aanvragen beoordelen, wij erop kunnen vertrouwen dat dit correct gebeurt. Daarom heeft NWO een richtlijn opgesteld voor alle financieringsinstrumenten. Deze gaat uit van de informatie die tot op heden bekend is, en dat de geldende maatregelen (m.b.t. sluitingen van openbare gelegenheden en aanbevelingen m.b.t. minimaliseren van persoonlijk contact) op 6 april komen te vervallen. Wanneer de maatregelen worden verlengd zal deze richtlijn worden herzien.

Voor openstaande rondes (rondes waarvoor nog geen deadlines zijn gepasseerd) geldt:
- De gehele planning van de ronde wordt met een maand uitgesteld.
- NWO maakt vóór 6 april (of later als die datum verschuift) de herziene planning van de ronde bekend.
- Wanneer de deadline zo dicht bij is dat mensen hun aanvraag al ingediend hebben kan die aanvraag ingetrokken en heringediend worden.

Zie voor uitgebreidere informatie www.nwo.nl/corona.

Samen met de Indonesian Science Foundation (LIPI), KNAW, de Indonesian Young Academy of Sciences (ALMI), de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs (Nuffic) en Nederlandse Ambassade in Jakarta organiseert NWO de eerste editie van WINNER. Onder het thema “Achieving the SDGs: from Knowledge to Practice” vieren we de lange samenwerking tussen Indonesië en Nederland op het gebied van onderzoek en onderwijs.

Het voornemen is dat WINNER een jaarlijks terugkerende conferentie wordt waar onderzoekers, beleidsmakers, en maatschappelijke stakeholders uit Indonesië en Nederland worden uitgenodigd om onderzoeksresultaten te presenteren en met elkaar in gesprek te gaan over hoe de samenwerking tussen Nederland en Indonesië in wetenschap en onderwijs kan worden versterkt, wat de wederzijdse prioriteiten zijn, om best practices te delen en nieuwe contacten te leggen.

We nodigen graag onderzoekers, beleidsmakers en maatschappelijke partners uit, die in het midden van de Nederlandse-Indonesische samenwerking staan, om een sessie te organiseren. Wanneer je een sessie wilt organiseren, vul dan het registratieformulier in, en stuur dit naar indonesia-nl@nwo.nl.

Aan de WINNER website wordt nog gebouwd. Voor vragen kan je mailen naar indonesia-nl@nwo.nl.


SESSION REGISTRATION FORM (in het Engels)

LET OP: Dit is een inmiddels verlopen versie, maar geeft een indruk van de gevraagde input. Zodra de nieuwe data bekend zijn, wordt dit formulier vervangen door een versie met de correcte data.