Lustrum-editie internationale conferentie Nieuwe Businessmodellen

NBMconferentie2020 gaat digitaal

1
jul 2020
-
2
jul 2020


Radboud Universiteit, Nijmegen

COVID-19 is in ons midden en heeft verstrekkende gevolgen. Op dit moment is het uiterst onzeker of onder de omstandigheden in juli een fysieke conferentie kan worden georganiseerd in Nederland. Het is daarom niet mogelijk om de NBM conferentie 2020 volgens plan door te laten gaan vanwege de gezondheidsrisico’s, het risico verbonden aan deelname, reisbeperkingen en de gerelateerde morele risico’s.

Banner NBM@Nijmegen2020

Om de voortgang van de #NBMconferentie2020 veilig te stellen, heeft de organisatie besloten alle fysieke activiteiten te annuleren. In plaats daarvan zal de vijfde internationale conferentie Nieuwe Businessmodellen op 1 en 2 juli 2020 worden omgezet in een volledig digitaal evenement met online plenaire sessies, digitale conferentieruimten, een digitale hangout, enzovoort.

Verregaande digitale reorganisatie

Zodoende ziet de organisatie zich nu voor een onvoorziene en verregaande digitale reorganisatie geplaatst. Om dit vlot te laten verlopen, zijn een technisch directeur en personeel aangesteld. NBM 2020 zal ervoor zorgen dat alles goed verloopt en dat deelnemers uit de hele wereld het beste kunnen halen uit #NBMconferentie2020.

Er is een beoordelingsprocedure ingesteld voor deelnemers die een abstract of een artikel indienden. Feedback zal zoals gepland rond 22 april worden aangeleverd. Wanneer u naar Nijmegen wilde komen, kunt u nu in plaats van een fysiek bezoek, een online bezoek inplannen. Vergeet niet uw hotelreservering te annuleren! Wanneer u al een ticket kocht voor de gewone conferentie, wordt uw ticket automatisch omgezet in een e-ticket en biedt onbeperkt toegang tot de tweedaagse online conferentie. Tickets die al voor het conferentiediner werden aangeschaft zullen binnenkort worden terugbetaald.

Unieke ervaring

Ondanks deze radicale digitale omslag, verheugt de organisatie zich erop om het eerste lustrum van de conferentie Nieuwe Businessmodellen te vieren met oude en nieuwe collega’s en vrienden. Niet langer in Nijmegen op de Radboud Universiteit, maar op een “virtuele” conferentielocatie. Dit is een unieke ervaring voor veel van ons en misschien wel voor ons allemaal. Maar zoals het spreekwoord zegt: ‘Dit is de eerste keer dat we dit proberen, dus we denken dat het ongetwijfeld gaat lukken’.

Het laatste nieuws zal via de website www.nbmconference.eu en sociale media bekendgemaakt worden.

Contact

Anthony Gadsdon Anthony Gadsdon +31 (0)70 3494276 a.gadsdon@nwo.nl