DeepNL webinar-reeks over Geïnduceerde Seismiciteit

6
jul 2020
-
10
jul 2020


Gratis online webinar-reeks

Deze zomer zal het DeepNL onderzoeksprogramma een webinar serie organiseren over geïnduceerde seismiciteit. De webinar-reeks zal verschillende onderwerpen met betrekking tot geïnduceerde seismiciteit behandelen met dagelijkse lezingen door verschillende nationale en internationale experts.

Publiek en doel

De webinar reeks is vooral gericht op de beginnende onderzoekers binnen de huidige acht DeepNL-projecten om een sterke kennisbasis te bieden in het vroege stadium van de projecten. Maar ook externe wetenschappelijke onderzoekers, afstuderende master studenten en professionals uit de publieke en private sector kunnen zich inschrijven door een korte motivatie te geven voor hun deelname. De voertaal tijdens de webinars zal Engels zijn.

Programma

Een gedetailleerd programma kunt u onderaan deze pagina downloaden (Engels).

Registratie

Inschrijven is verplicht en kan tot 1 juli gedaan worden via het  inschrijvingsformulier onderaan het Engelstalige kalenderbericht. Niet-DeepNL onderzoekers worden verzocht een korte motivatie te geven voor hun deelname. De organisatiecommissie beoordeelt de motivatie en kan een inschrijving weigeren als het onvoldoende duidelijk is dat het kennisniveau en de professionele activiteiten van de deelnemer aansluiten bij het Webinar-programma.

Organisatiecommissie

De webinar reeks wordt georganiseerd door Dr. Ylona van Dinther (UU), Prof. Jan-Dirk Jansen (TUD), Dr. Kees Weemstra (TUD) en Prof. Chris Spiers (UU). De organisatiecommissie wordt bijgestaan door Niels van den Berg en Cindy Remijnse-Schrader van het NWO DeepNL-team.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met DeepNL-team via deepnl@nwo.nl.