Save the date Nederlandse conferentie voor Elektrochemische Conversie & Materialen (ECCM)

21
jun 2019

9:30 – 18:00 uur
NH Hotel, Pr. Margrietplantsoen 100, Den Haag

Reserveer in uw agenda: vrijdag 21 juni wordt de tweede Nederlandse conferentie voor Elektrochemische Conversie & Materialen (ECCM) georganiseerd door de ECCM-adviescommissie.

De ECCM-commissie is verheugd om de keynote sprekers te kunnen aankondigen en nodigt experts van kennisinstellingen, uit de industrie en van overheden en NGO's uit om voorstellen in te dienen om bij te dragen aan de drie thematische parallelle sessies van de conferentie.

Opzet van de conferentie

  • Datum & tijd: vrijdag 21 juni 2019, 9:30 – 18:00 uur.
  • Plaats: Nederland, NH Hotel, Den Haag (Pr. Margrietplantsoen 100)
  • Deelname: gratis, inclusief lunch: registratie op basis van volgorde van aanmelding. De registratie gaat maart 2019 open via www.topsectoren.nl en www.CO2neutraalin2050.nl. Nog niet op de ECCM mailinglijst? Schrijf je hier in: schrijf je hier in.
  • Opzet: eendaagse conferentie met keynote lezingen en parallelle sessies ingevuld door experts van kennisinstellingen, uit het bedrijfsleven en van overheden en NGO's. Interesse om bij te dragen aan het parallelle programma? Zie de download onderaan dit bericht voor informatie over het indienen van abstracts of ga direct naar het indienen van uw 100 woorden abstract.
  • Voertaal: Engels.

Alle informatie en updates over de conferentie worden hier gepubliceerd.


Meer informatie: